Add Comment Register

God Natt!!

tisdag 27 mars 2012 kl 22:11

Efter en myskväll med flickorna framför TVn med filen Hopp, o efter det sista skivan av säsong 6 av One Tree Hill, ska jag nu gå upp o lägga mej jämte flickorna!!!
Känns lite jobbigt att veta att älskling inte ligger där jämte mej, eller jämte o jämte, 2 barn bort!!! Men ändå!!! Saknar honom så himlans mycket!!! Men jag får ju träffa honom på torsdag igen :) Barnen fixar det bra oxå, att pappa är borta!!! Iallafall för tillfället! De har iofs frågat efter honom några gånger. Wilma sa att vi hade glömt något när vi skulle äta!!! Jag undrade vad o Wilma svara: Pappas tallrik!
Så söt, sa då att pappa kommer ju inte hem o äter med oss idag!!! Nog lite lustigt ändå för barnen, när de inte är vana vid det!!! Hoppas att de inte behöver bli det heller!!! Men men….De finns de som har det värre!!!!

 

Men, tror nog inte jag e ensam hemma med flickorna ändå!!! Hörde precis ett mysko ljud i TVrummet!!! Hmmm…..Där kom det igen!!!
Säkert nån som vill att jag ska lägga mej, för i normala fall brukar jag sova för längesen vid denna tiden!!!

Natti natti

Skriv ett svar