Add Comment Register

Härliga Söndag!!!

söndag 11 mars 2012 kl 08:35

Vaknar upp till klarblå himmel och skinande sol, kan det bli en bättre start på en söndag?? Jo kanske att mina älskade barn kommer o väcker mej <3
Idag åker vi hela familjen till lekplatsen, troligtvis i Olofström :) Blir till att ha en liten picknikkorg med oss oxå :) Ser verkligen fram emot dagen!!!

Storlekplatsen i Olofström

 
Får njuta fullt ut idag. Johan åker till Öland imorgon för att jobba, o kommer nog inte hem förräns på torsdag….Men men, jag ska inte gnälla, de finns de som alltid har det så. O mamma kommer o hjälper mej med barnen under nattetid :)
 Jag har det bara så 2-4v varannat år….Än så länge iallafall!!! Första gången han åkte var våren -08, när Wilma var nyfödd. Andra gången våren -10 när Natalie var nyfödd. Och nu våren -12, om allt hade gått vägen hade vi haft vår lilla bebis nu oxå. Men tyvärr gick ju inte det vägen :( Men men, bara att gå vidare i livet!!!
Så annars åker han när det är nyfödda bebisar i huset, förutom iår då :( :(  

Igårkväll var vi hemma hos fam.Mattsson på Tacoskväll!!! Gott o trevligt :) Planerade lite inför sommarens husvagnssemester :) Så det blir minst 5 dagar på Öland och Eriksöre Camping! Lääängtar!!!

Nehe….Om man skulle ta o göra iordning en liten fikakorg så vi snart kan åka :)

Önskar dej en trevlig söndag :)

Skriv ett svar