Add Comment Register

Home Sweet Home!!

söndag 31 juli 2011 kl 20:08

Precis skänkt 50:- till de svältande barnen i Afrika. Helt sjukt, ofattbart!! Har inga ord till det, de e ju hemskt de som sker i världen. Stackars barn, stackars människor!!! Just nu så upplever länderna på Afrikas horn den värsta torkan på 60år. Kanske mina ynkliga 50:- kan göra nån nytta. Känner du oxå att du vill skänka 50:- eller mer till barnen i Afrika? Skicka då ett SMS med ordet HOPP50 till 72900 för att skänka 50:- HOPP200 till 72900 för att skänka 200:-.  Vill du läsa mer om det kan du göra det här!

För övrigt så har vi vatt på IKEA o köpt badrummskåp, väggskåp, golvskåp o handfat till det nya badrummet :)

 hollviken-tvattstall__27691_PE098055_S4flaren-spegelskap__47758_PE158177_S4flaren-kommod__47760_PE144238_S4flaren-hogskap__47757_PE144235_S4

Köpte även en TROFAST förvaring till flickornas lekrum :) Den tänkte jag börja skruva ihop imån :)

46465_PE143279_S271327_PE186677_S20092949_PE229758_S2

Ska snart göra mej irodning för sängen!! Tycker faktiskt de börjar bli rätt trist att jobba som tidningsbud!! Man får gå o lägga sej tidigt, eller iallafall jag. För jag e så himlans trött kvällarna. Sen får jag sova lite innan så jag kabske, förhoppningsvis orkar hålla mej vaken om natten när jag kör :) Lite jobbigt att jobba 6 nätter i veckan o ledig 1. Har ju bara lördagskvällen ”ledig” som jag kan göra vad jag vill, eller hur man nu ska uttrycka det! Men då känner jag mej rätt trött o sleten iallafall!!! Men jag får försöka se det positiva i det hela, jag e ju ändå ledig på dan sen, så då har man ju den iallafall :) Men ändå!!!

Flickorna ska sova hos mormor o morfar inatt!!! Jag saknar dom redan :( Huset e så himla otäckt tyst utan de hemma :( När vi var på bäg hem, efter vi lämnat de! Så skulle jag precis säga till Johan ”att flickorna har nog somnat, för de var så tyst i bilen” men kom på att de är ju inte med hem :( Känner mej lite rutten mamma när jag lämnar de!! Men jag tror ändå att de kan ha nytta av de me!! En annan får ju lite ”ensamtid” för sej själv med, vilket blir till att lägga på flickornas rum imån o få de iordning. Kanske de kan bli lite mer ordning där inne nu när jag köpt lite förvaringslådor :) Man kan ju alltid inbilla sej de 😉

Nehe! Gonatt på er kära läsare <3

2 kommentarerKommentera »

  1. flerbarnsmamma

    Jag vet varken in eller ut hur jag vill, jag vill ha barnet men ändå inte liksom det blir ju min 5e, sen är det mkt pga boende bl.a. Vill inte flytta från området och vi kommer bo trångt isf men det kanske löser sig. Nej jag kör inte bara med nutrilett då det inte bra banta när man gravid, tar en shake om dagen typ och annars kör jag enligt lchf men visst har jag fuskat. Undra varför jag så deppig nu och vet inte hur jag ska göra? Om det för jag rädd och bli tjock igen? Sen vet jag att boendet spelar spratt. Håller tummarna att du fortfarande är gravid, var det en liten blödning? Då är det nog Inge fara. Hur många barn har du? Kul att du läser min blogg :)

  2. Sandra M

    De va dom badrums möblerna vi ville köpt till vårt badrum. men de fick inte plats. kommer bli jätte fint hos er. =)

Skriv ett svar