Add Comment Register

Inatt…

tisdag 26 juli 2011 kl 11:56

Drömde faktiskt himla lustigt inatt, lite otäckt oxå. Tror att det är detta som hände i Norge som ligger bakom lite!! För jag drömde att det gick runt nån japan, fast han pratade finska o sköt ihjäl folk o så!! Påminde om de tråkiga i Norge!!! Sen drömde jag att vi skulle spola ner 3 jätte stora malar, som vatt i ett akvarium, men de skulle spolas ner genom en sil. O jag sa ändå att det aldrig skulle gå, sen vaknade jag av klockan, så vet inte om det gick eller inte…Men troligtvis inte :)

När jag vaknade så var Johans säng fortfarande bäddad o han låg inte där. Tänkte: Stackarn, håller han på än nere i badrummet?! Tittade sen som vanligt i Natalies säng men ingen Natalie låg där! Tittade sen i vanlig ordning i Wilmas säng men ingen Wilma där heller!! Då började jag bli rätt orolig o undrade var alla var. Knäpp som jag e tänkte jag: Jaha, har han tatt barnen o lämnat mej här?? För jag lyssnade, men de var helt tyst nere!! Gick nerför trappan o fick se detta gulliga <3

SAM_1667

Barnen hade inte velat somna igårkväll, så Johan var uppe o hämtade de. Sen hade de fått vara uppe till lite innan 10, sen började de äntligen bli trötta:) Så istället för att gå upp o lägga sej i sovrummet o riskera att jag skulle vakna, så satte han ihop sofforna o la sej där med barnen. Johan är verkligen världens bästa pappa och man. Och han gör verkligen allt för sin familj. Älskar er mest av allt på denna jord <3

 

Sen på väg upp till Tingsryd så funderade jag på om man skulle bli trakad av en massa folk då, eftersom de e marknad o allt där nu!! Men vi kalrade faktiskt oss :) Är väl för mycke folk för sånt!!! Körde på rekordtid idag:) Körde på 4.17 istället för 4.34 så de e ju bra :) Hittade alla lådor oxå, utan att köra fel o vilse :) Så de ska jag vara nöjd med, tycker jag :)

Nu ska jag passa på att dammsuga här o plocka lite. Natalie sover, Wilma leker o Johan körde precis o handlade!! Sen ska jag skriva lite om gårdagen med o ev lägga in min allra första tävling :)

Skriv ett svar