Add Comment Register

Inskolning dag 4!

fredag 29 april 2011 kl 18:59

Var lite tufft att lämna Natalie på dagis idag :( De gick ju bra att ta av kläder o skor o lägga på hyllan osv…Hon kröp fram till en av fröknarna o reste sej mot hennes knä!! Sen kom hon väl på att ”nej, jag vill till mamma” så hon kröp bort till mej sen, så jag tog upp henne! Sa hejdå till Wilma o Natalie o lämnade över Natalie till fröken igen!! O då kom det, världens hjärtskärande skrik…o hon var såå lessen!!! Det gjorde så ont i mej så jag ville bara ta henne igen o åka hem!! Men de e ju inte heller någon lösning o blir bara värre!!! Men jag sa hejdå o gick!! När jag kommit utanför dörren kom tårarna oxå!!! Som tur var va Jessica me o sa bra saker, men man känner ju ändå :( När vi kommit kanske 30m från dagis kommer fröken ut o säger att hon hade tystnat igen!! Så skönt :)

Så förutom att hon var lite lessen imorse så hade allt gått bra :) På måndag är det en ”riktig” dagisdag, o jag ska jobba 😉 Så jag hoppas att det håller i sej som det har gjort nu, att allt går bra o så 😀

Skriv ett svar