Add Comment Register

Jobbigt

onsdag 13 mars 2013 kl 22:42

Jaha.. Ska bröst mjölken redan börja sina smått eller va e de frågan om? Har ju inte lyckats sådär jättebra med de andra två. Wilma var 2v när jag fick börja med ersättning till henne. Natalie var nästan 2 månader när jag började till henne men sen skrek hon oftare oxå så skulle säkert börjat tidigare för när hon väl fick ersättning så var hon som en helt ny o gladare bebis.

Inatt har jag ju ammat varannan timme o nu ikväll har jag ammat istortsett från 19.15-22.15. Så de känns ju lite tyvärr som att de börjar dala :( Jag som verkligen hoppades på att de skulle funka denna gången.

Så nu e jag lite kluven.  Ska jag börja komplettera med ersättning efter amning o se hur mycke mer hon äter eller ska jag fortsätta ayt att bara amma typ varannan timme eftersom de verkar som att hon inte står sej mycke längre? Känner mej bara halvt misslyckad :(

Precis när Ronja kommit till ro i vagan o somnat o jag lägger mej o hinner skriva rubriken på detta inlägget, hör jag Ronja kräks så jag flyger upp o tar upp henne. Tar en stund innan hon slutar att låta konstigt o andas normalt. Ner o byter till en torr pyjamas o hänger ena snutten på tork (tur hon har två). Sen fock hon hicka o hörde hur den lilla magen arbetade o lät. Så nu vågar jag inte lägga henne ifrån mej utan har henne i famnen i halvsittande ställning. Så får se hur de blir me sömn inatt. Johan ska ju snart iväg o jobba så har ingen spm byter av heller.  Men förhoppningsvis var de väl ingen fara för nu sover hon som vanligt.  Men ändå!

Skriv ett svar