Add Comment Register

Lördag!!!

lördag 17 mars 2012 kl 14:34

Natten har gått bra. Tog ”sovmorgon” med 10min inatt, eftersom lördagstidningarna oftast alltid e lite senare än på vardagarna. Satte mej i bilen vid ca 00.45 i hopp om att Johan hade tankat i lite bensin så jag skulle klara mej till Tingsryd o sen tillbaka till Ryd. Men ikke!!! Blev till att stanna i Ryd o tanka, mätaren blinkade o visade att jag hade 22km kvar att köra!!! Började känna mej lite stressad, bara för att jag inte räknat med det!!! Men jag visste ju att jag skulle hinna med de jag skulle ändå!!!
När jag kommer till Tingsryd o ska svänga in mot budbilarna möter jag tidninglastbilen!!! Åh, kl var då 01.12 o jag blev lite småsur för att de var tidiga o inte sena som jag räknat med!! Men samtidigt var det självklart skönt att de var tidiga så man hann iväg i tid!!! Kom sen ifrån vid 01.25 :)
Fy vad folk det var som var vakna i Väckelsång inatt!!! Folk som hade ”fylletaxi”, nån kom med nattbussen, nån gick, nån cyklade o 2 på inlines (som jag nästan körde över när jag svängde in på Larmgatan). Fast blev mest chokad när de kom för det hade jag inte räknat med!!! Märks ju att det går mot sommartid nu!!!!

Har legat typ mer eller mindre hela dan på soffan, är hur trött som helst!!! Vaknade vid 1, precis hela dan förstörd!!! Svärfar har vatt här oxå på en liten fika. Pratade en del om andlighet o så!!! Faktiskt ett intressant ämne tycker jag!! Ska på en seans nästa lördag, o de ser jag fram emot :)
Sen har vi plockat ner Natalies spjälsäng, o jösses vad arg hon blev!!! Hon skulle minsann ha den kvar, fast att hon aldrig sover i den!!! Men sen när vi satte ihop den ”nya” sängen blev hon genast på bättre humör. Så Wilma ska ligga jämte Natalie i den nya sängen inatt!!! Vi får väl se hur det går med det!!! Vågar inte tro på det, men det hade vatt kul/skönt att de kanske snart börjar sova i sina egna sängar. Men å andra sidan kanske de inte vill ligga o mysa med mamma o pappa om några år, så kanske får passa på medans de vill :)

Johan o Natalie körde precis ut i skogen nu. Wilma leker o jag funderar skarpt på att städa här. För precis hela huset är som ett stort lekrum just nu :( Suck!

Skriv ett svar