Add Comment Register

Lördag morgon

lördag 21 maj 2011 kl 08:03

Idag vaknade jag redan vid halv 6 av att jag hörde hur Chubby gnällde nere, så jag gick ner för att slöppa ut honom så att han kunde kissa o bajsa, bara de att de hade han redan gjort inne…både 1:an o 2:an :/ Men vi har oss själva att skylla eftersom vi inte var ute med honom igårkväll….Så är de!!!!

Tidningsbudet körde föresten hit vår tidning utanför huset idag :) Istället för att vi ska behöva hämta den i ”vardagspostlådan” 500m iväg…Så det uppskattades…Vi får nämligen bara morgontidning på lördagar annars kommer den med posten typ vid 14 tiden vardagar, lite trist men så är det!!!!

Ska upp till Tingsryd sen o möta upp Agnetha o Cissi o skriva papper, så det är Agnetha som står som ägare för Cissi…Lite trist men det är nog det bästa för båda parter!! Jättesynd att hon inte trivdes här, men så är det…Man kan ju inte få allt här i världen!!!

Ska åka o handla lite me sen…Min kusin Peter o hans familj kommer sen o hälsar på :) De har inte vatt här ännu sen vi flyttade vi hit för  4 år sen, så de e ju på tiden 😛  O de ser ju ut till att bli grillväder o kunna sitta ute o äta idag, så de ska verkligen bli jättetrevligt :)

Var på kalas igår o firade min svägerska Johanna…Presenten som bestod av 4 handdukar, 2 rosa o 2 rosa/vit randiga uppskattades jättemycket :) Blev lite sent så vi var nog inte hemma förrens halv 10, eller sent o sent 😛 Gjorde ju bort mej me en stund innan vi skulle köra hem me!!! Hade mitt glas med cola innan på bordet ute på altanen, sen flyttade jag in det till köksbordet!!! Sen så pratade jag lite o så, blev sugen på lite cola o såg ”mitt” glas på altanbordet…Så jag drack ju de lilla som var kvar…Bara de att de var en väldig konstig smak, de var inte bara cola i de 😛 Hade fått Johannas lilla grog istället, men som tur var var de inte mycke kvar i glaset o inte stark blandad!!! Puhh hade kanske slutat med att vi hade fått sova över 😛 Men de klarade sej iallafall :) Tog ju en stund innan vi körde me, men ändå!!

Men nu ska jag ta o äta mej lite frukost, som blir smörgåstårta sen igår!! Går verkligen jättebra med min vikt…NOT!!!

Skriv ett svar