Add Comment Register

Mamma o Wilma dag!

tisdag 20 mars 2012 kl 18:27

Idag har jag o Wilma haft en ”mamma o Wilma dag”
Hämtade Wilma på dagis lite efter 9 för att sen åka till tandläkaren med Wilma. Hon var jätte duktig, satt fint i stolen, gapade o lät tandläkaren kolla tänderna. Måste sluta med tutten eftersom tänderna är formade efter nappen :( Den har gjort så att överkäken inte utvecklats som den ska! Så de blir tufft att sluta med tutte men de måste göras. Tar gärna emot tips o råd!

Efter sen blev det McD! Även där var hon duktig o åt upp nästen hela hamburgaren o 1/3 av pomesen. O de är bra för att vara Wilma :)

20120320-175911.jpg

Sen in till torget o mötte upp Jennie. In på banken för J hade ett ärende. Jag o W satt på golvet o lekte med tågbana. Fick en del leende blickar, har dom inte sett en mamma sitta o leka med sitt barn? Jag är iallafall den typen av förälder som kan sitta ner o leka. Man får passa på medans barnen vill :) Jag bjuder på det!!

Efter de en liten fika på Hamrins! O sen till dagis för att hämta Natalie<3
W var rätt trött sen på vägen hem!

20120320-180325.jpg

Finns säkert nån som tycker jag är elak som lämnade kvar N på dagis. Men jag tycker att de är viktigt att barnen får lite ”egentid” med mamma/pappa eller båda. Idiotförklara mej gärna!!

Natalie o jag tog en cykeltur med Chubby när vi kom hem (Johan var hemma med Wilma). O den var uppskattad, både av barn o hund :)

Senare följde N med J i traktorn för att utfodra med majs i ortlen (stavning) till vildsvinen som tydligen kommit tillbaka igen :(
N är rena traktorfantasten. Hon blir som tokig när hon ser eller hör en traktor, så söt!! De e pappas flicka de!!

Bara blivit ca 1 timmes sömn idag, så jag ska säga god natt nu:)

Skriv ett svar