Add Comment Register

Massage o kalas!!

fredag 29 juli 2011 kl 12:33

Igår blev det ingen dator för min del!! Johan lät mej sova till halv 1, både gott o ont. Skönt att få sova ut men samtidigt blev det väldigt stressat. Skulle vara inne i K-hamn på massage kl 14.30. Innan dess skulle jag se o köpa nåt till svärmor, eftersom hon fyllde år igår o vi skulle vara där på kalas. Tänte oxå att jag skulle ha hunnit städa lite innan jag körde, men de blev ju inget med det :(

Men iallafall, jag hann köpa nåt till svärmor o sen på Massage hos Lotta!! Hon e så jädrans bra, så bor du i närheten av Karlshamn, så rekomenderar jag verkligen henne!! Hon är lite ”övernaturlig” oxå eller vad man ska kalla det :) O hon kände inte av några vibbar eller energi av en graviditet :( Men hon sa att jag inte skulle lite fullt ut på hennes känsla utan att jag skulle ringa in o be om ett VUL. Hon blev lite irriterad när jag sa att jag ringt o frågat om jag inte skulle komma in o kolla riktigt om jag hade en graviditet eller inte, men de sa bara nej där inne!!! Men iallafall, hon började möblera om ryggen på mej. Hade visst ingen energi alls i ryggen, o de har jag ju märkt. Bara energi i fötter o huvudet :) Men nu känns den så mycket bättre, är en helt ny människa nu :) Förutom att jag e trött o illamående då :( Men annars, finns inte ord att beskriva hur duktig hon är!!!

Sen var jag oxå en sväng o kollade lite husvagnar innan massagen. Ska se om vi inte kan åka in allihopa :) Efter massagen en snabbis in på City Gross o köpte lite bröd o smör. Hem, byte om o iväg igen. Vi stannade fram till 11tiden. Jag la mej på soffan o försökte vila, så Johan kunde få sitta o prata lite med sin farbror o pappa. Men de var ju inte så lyckat, barnen klättrade på mej med jämna mellanrum. Så natten har varit för j*vlig rent ut sagt!!! När jag kört 1 timme var jag lika trött som jag brukar vara när jag har runt 1-2 timmar kvar. O då hade jag typ 4 timmars körtid kvar, lyckat eller inte!! Så jag fick faktiskt ställa bilen vid sidan o sova en halvtimme. Hjälpte väl sådär. Så jag var inte hemma förräns halv 8, medans jag brukar vara hemma vid kvart över6-halv7. Så de tog sin lilla tid, men jag klarade ju iallafall rundan utan att köra av vägen :)

Skriv ett svar