Add Comment Register

Min tur…

torsdag 6 mars 2014 kl 10:51

Efter att fått min skönhetssömn?! steg jag upp med en mage som fortfarande gjorde rätt ont, eller den kändes sådär lustig. Mådde lite illa oxå. In på toa o på ned kläder o sen bar de min tur till att spy!
Vad mycket roligare allt blev nu då. Sitta i eb bil o må illa obkansle spy lite då o då!
Men efter jag spytt kände jag mej faktiskt bättre. Både illamåendet o den lustiga känslan i magen försvann.
Ringde nattchefen o ville kolla om jag fortfarande kunde köra trots maginfluensa. Tänkte med smittorisk o så. Men det var ok. Jag behövde ju inte stå o flåsa på mina arbetskamrater bara :)

Så in i bilen o på väg till Tingsryd. Npn kilometer innan jag var framme började jag må illa igen. Så när jag ställt bilen var de dags för en omgång till. O efter de kändes det mycket sämre. Kände mej matt o trött. Men ger det en chans o hoppas de blir bättre.
Hoppade in i tidningsbilen, drack lite vatten o tog ett tuggummi.
När jag kom till lastningen körde de andra lite en efter en. Kom lite senare så jag inte behövde prata med de andra direkt.
AM stannade o förklarade för mej att alla gårdagens Magazinet var inte utdelade. Vad roligt tänkte jag. Så har jag bara 500 tidningar extra att dela ut idag….
O detta bara för ett missförstånd som gjorde att hon som egentligen skulle kört 224 igår inte kom.
Jaja, inte så mycket att göra åt det. Bara lasta in o se glad ut…

Började kännas bättre o allt gick bra. I halva Urshult började jag må illa igen. Men det gick över efter en stund igen. Axlen höll ihop bra oxå :) Så trots allt så tycker jag ändå natten rullade på bra!

En kommentarKommentera »

  1. Kristina w

    Tur att det finns kämpar. Hoppas resten av familjen klarar sig

Skriv ett svar