Add Comment Register

Missfall!!!

söndag 17 juli 2011 kl 12:39

Fick nog ett Missfall nyss :( Är så himla lessen nu så de finns inte!!! Gick här o städade o de började kännas lite blöt i trosan!! Gick o kollade, visst var det rött!!! De var ingen klump eller nåt o inte mycke, utan bara lite, typ så att trosan blivit lite blöt o kletat ut sej lite på låren!! Dushade av mej men det kom inget mer!!! Så nu sitter jag o hoppas på att det bara var en liten blödning o jag får behålla graviditeten!! Men just nu så känns de som att jag inte är gravid trots allt!!! Kanske var de bara så att mensen var sen o testen visade fel?? Gjorde ett gravtest den 5:e som visade negativt. Sen gjorde jag 1 sticktest 12:e (tror jag) som visade ett litet streck, som jag la in här på bloggen! Dagen efter gjorde jag ett likadant på morgonen som visade likadant som dan innan!! i Onsdes eller torsdes gjorde jag ett ClearBlue test som visade gravid, som ja oxå la in här på bloggen!!!

Just nu känner jag mej så himla kluven!!! Jag vet ärligt inte vad jag ska göra eller vad jag ska tro!! Snälla kom med råd!!!

2 kommentarerKommentera »

  1. lillalady

    Jag fick en störtblödning när jag väntade min dotter. Blödde igenom byxor och allt. Åkte till akuten och var säker på att det var missfall. Väl inne fick vi se hjärtat slå. Läkaren sa att det var ett blodkärl som brustit, och att det är vanligt.
    Så hoppas det är så för dig med!
    Kram

  2. diabetestyp1

    Usch, ta det nu lungt. Det låter ju som en liten blödning, har fått ett tidigt missfall en gång och det var en klump. Inte stor, men en tydlig klump som kom ut. Försök att lugna ner dig och vila och se sen om du kan ringa bm imorrn och prata med dem. De vet när du kan kolla ett nytt gravtest igen. Jag hoppas verkligen att du slapp få ett missfall – hoppas verkligen allt är ok!

Skriv ett svar