Add Comment Register

Natten

fredag 15 november 2013 kl 21:37

Har jobbat inatt o ska jobba denna natten me så ska snart sova.

Men iallafall inatt.
Kom till första lägenhetsstoppet. Tog mina tidningar o ut ur bilen. Sprang först till en låda innan trappuppgången. Tyckte de lät som att dörren gick igen men såg ingen o de var inte tänt. Tog lådan o sen skulle jag öppna in till trappuppgången. Låst. Rycker lite till men fortfarande låst?!?
Fattar ingenting. De brukar aldrig vara låst här. Rycker en sista gång innan jag vänder mot bilen igen. Hinner knappt vända förrän dörren öppnas o de står en liten tanta på andra sidan.

Förlåt sa hon. Jag brukar låsa för jag tycker inte de behöver vara öppet in hela nätterna. Jag brukar klämma ett lock i dörren men jag försov mej idag. Klockan e då 3 på natten o den lilla tantan påstår att hon har försovit sej :)
Tänkte för mej själv att snälla du, gå o lägg dej o sov en stund till!!

Annars har de rullat på bra inatt. Har dock vatt dimmigt på sina ställen. Sett 15 talet rådjur o ett äckligt litet svin som sprang över vägen framför bilen. Annars har de vatt lugnt :)

Nehe… Nu börjar ögonen bli lite trötta så får väl passa på o försöka sova en liten stund innan klockan ringer vid 00.30 :)

Natti natti

Skriv ett svar