Add Comment Register

Nu j*vlar!!

måndag 28 maj 2012 kl 19:00

Ja, nu j*vlar, rent ut sagt!! Nu är det mycket nytt för mej!! Ny kost o träning!! Inom 13veckor, alltså den 27augusti 2012, är mitt mål att gått ner 13kg!! Jag vill verkligen klara av detta, jag måste!!! Så jag behöver all pepp, motivation, utskällningar om jag inte tränat m.m av er som läser min blogg!!! Jag vill verkligen lyckas med något här i mitt liv!!!!

Men jag får väl ha lite mindre mål tills dess!!! Så till midsommar ska jag ha gått ner 4 kg och som hjälp ska jag ta till denna nyinköpta tidning!

 

Har faktiskt börjat smått idag med min träning! O då menar jag verkligen smått :) Blev en joggingtur emd Chubby! Första gången på rätt många år!!! Fick håll efter bara några meter, men skam den som ger sej!!! Joggade-gick raskt-joggade-gick raskt…. på en liten runda på kanske 1km totalt!!! Men som sagt, det är längesen jag joggade o man måste ju börja någonstans :)

Så idag har jag invägning, sen blir det vägning varje måndag :) Började iofs med lchf i torsdags lite smått….igen… Men jag kör igång på riktigt idag!!!
Så nu ska jag ta mina mått, sen blir det sängen o tidningen :)

Skriv ett svar