Add Comment Register

Söndag!

söndag 31 juli 2011 kl 09:05

Då var den lilla helgen snart slut igen :( Men idag sov vi faktiskt ända till 8, så himlans skönt :) Plus i kanten blev det när flickorna har sovit hela natten i sina egna sängar :) Jag har drömt att jag o Johan har bråkat om husvagn. Jag vill ju så himla gärna ha en husvagn, kunna åka iväg nån gång ibland o bara komma lite hemifrån!! Johan är väl inte lika till husvagn :( Men jag har sagt att jag kan väl få åka själv med barnen då, men då säger han bara ”får inte jag följa med??” men åhhh, säger jag då!!! Då säger ju att du inte vill, men då säger han bara att de har jag inte sakt!!! Hur ska han ha de egentligen??? Sen är ju de flesta me anti till att jag köper husvagn, de är ”vänta lite” eller ”är de nåt att ha” ”bättre o ligga i stuga” m.m. Varför är alla så anti mej känns de som?? Varför dår inte jag köpa en husvagn? Göra mina egna misstag!!! Ibland e jag så trött på allt o vill bara ta barnen o åka iväg nånstans o vara iväg lääänge!!! Känns som att jag inte får vara glaad!!! Men de var inte de jag skulle komma fram till:P

Frida o Mattias kom sen igår en runda. Vi åkte upp till Ryd o åt faktiskt på pizzerian, så himla skönt att slippa stå o laga middag :) Sen satt vi o pratade lite, tittade husvagnar till oss o så :) När de åkt sen blev det att traska upp i sängen, o de tog inte många minuter innan jag sov :)

Idag vet jag inte vad som händer. Var så himla sugen på att åkt me svärmor o svrfar o de till Ullared! Men de blev inte så! Sparar pengarna till nåt jag verkligen vill ha, en husvagn :) Men de blir nog en runda till Ullared sen när vi kommit hem från Kreta!!! Får se om de blir en runda till IKEA idag istället, titta lite badrummsmöbler o så :)

En kommentarKommentera »

  1. yellow october

    Healing’s Dragon

    to locate matters to enhance my internet site!I suppose its ok to produce utilization of a number of of your respective ideas!!

Skriv ett svar