Add Comment Register

Söndag!!

söndag 27 november 2011 kl 12:45

Jösses, redan 1:a advent!!! Snart kommer tomten!! De går himlans fort nu :)
Steg upp vid halv 9 idag, kom ner till en färdig adventsfrukost bestående av bacon, ägg, prinskorv och köttbullar och givetvis 1:a ljuset på adventstaken tänd :)

Igår var vi nere på iltema i Kristianstad en snabbis!! När vi skulle åka därifrån var det värsta kaoset, bilar överallt. Jag ljuger inte om vi stod där i 10min o försökte komma ut!! Sen åkte vi inom Eko :) Köpte en lykta till att ha ute på trappan, flickorna en varsin tomteluva, lite glitter o låtsassnö…Tittade lite bland leksakerna, men inte lätt att köpa julklappar till flickorna när de är med, så jag o Johan får ta de en dag sen själva :)
Sen när vi kom hem kom det ett par o hämtade biljardbordet!! Rätt skönt att bli av med det oxå faktiskt, de användes inte o tog bara upp en massa plats :)

Wilma sov faktiskt hela natten i sin egen säng :) Iofs så stod den i vårt rum, men ändå :) Natalie sov väl kanske 1/3 i sin egen säng, men de kommer väl förhoppningsvis :)

Drömde så himla lustigt inatt me!! Drömde om det här med tidningsrundan jag sökte. Att det skulle dröja ytterligare 3månader innan vi fick veta vem som fick den?! Sen drömde jag nåt annat lustigt om nån tävling o övernattning eller va de va?! Så himla lustigt?!

Jaaa, idag har jag mestadels gått runt i bara trosor o t-shirt! Rätt skönt faktiskt!! De kommer ju typ aldrig nn hit ute i skogen o ingen som går förbi heller!!! Men vem kommer inte idag, om inte Johnny, Johans farbror!! Lite pinsamt :) Så jag ursäktade min utstyrsel men han sa att de inte gjorde nåt 😛

Har målat lite på Wilmas säng me, hoppas den blir klar snart!! Johan ska nog tapetsera hennes rum sen ikväll!!!

Nu ska vi åka hem till svärmor o svärfar, sen ska Johan till Mässerum o hämta en traktor han har köpt :)

Skriv ett svar