Add Comment Register

Tur!!

lördag 16 juli 2011 kl 10:48

Inatt kan man väl säga att jag hade tur!!!

För det första så var vi iväg på 25årsfest, vilket var super trevligt, blev lite småsur för att vi var tvugna att åka hem redan vid kvart över 9 för att jag skulle få sova en stund innan jag skulle iväg o jobba!! Kom i säng lite över 10. Natalie vaknade o var super lessen o höll på fram o tillbaka!! Johan räckte inte till så jag fick ta henne, så hon lugnade sej lite!! Men var lessen ändå. Kvart lver 12 fick hon välling o somnade sen. Så sist jag tittade på klockan var hon 00.23, 00.55 ringer klockan!! Snacka om att jag var supertrött :( Var nästan så att jag ville ringa o säga att jag inte kommer, men jag åkte upp. Funderade på o bytt med Ulf, hans runda är ju bara på ca 2 timmar, medans min e på ca 3.45timmar. Men han var villig att byta, men tyckte synd om honom att behöva köra den, han hade inte heller sovit sådär jätte mycke! Men jag bet ihop o s¨g glad ut o körde min runda ändå:) Jag körde på bra, o tog mej faktiskt en powernapp i 15min:) Hjälpte de?? Ja, de första 3min var jag rätt pigg sen var de som innan….När klockan var lite innan 5, så började bilen bli lite lustig…Vindrutetorkarna gick sakta tillbaka ibland, den axelererade inte lika fort o GPS lös inte lika skarpt!!! Tittar på instrumentbrädan o ser hur den fina batterilampan lyser så fint!! Jaha, tänkte jag. Då stannar väl bilen här ute i ödemarken! Fick ringa jouren o säga att bilen snart kanske lägger av. Fick order om att spara så mycke ström som möjligt, stänga av lyse, stereo o så, eftersom bilen troligtvis inte laddade!!! Vaddå fick lite smått panik om att verkligen inte komma tillbaka till Ryd med bilen!!! Hur drygt som helst kan jag säga att köra utan stereo. Kändes lite tomt att köra utan GPSen med, den har ju vatt min högra hand :) Men kunde ju hitta ändå, man bara blivit bekväm om att titta på den :) När jag var kanske 1mil från Ryd, ja då går väl bilen nästan i kok oxå, de hade ju bara fattats!! Men jag klarade mej faktiskt hela vägen tillbaka :) Skönt!!

Ännu skönare var de att komma hem sen o få lägga sej!! Flickorna var båda gnälliga när jag kom, men lugnade sej lite efter välling :) Somnade kanske framåt halv 8 sen o sov till halv 11. Inte många timmar (känner redan de) Men men, e ju ledig imån :)

Ska göra mej iordning för att åka på loppis nu tänkte jag!! Den ligger inte så långt härifrån, förvånade faktiskt, att man ”bara” har 3-4km till något när man typ alltid får köra minst 1 mil till saker o ting :)

Lovar att komma mer om festen igår!!!

Tjing tjing så länge!!

Skriv ett svar