Add Comment Register

Väg och mätaredag!!

tisdag 5 juni 2012 kl 11:32

Ja, då har de väl redan gått en vecka sen jag ”körde” igång på riktigt med LCHF!!! Jag vägde o mätte in mej i måndags förra veckan!!! Hann inte väga o mäta igår, så det fick bli idag istället :) Men när jag skulle skriva ner på min lapp, så var det borta…Of course!!!! Så tyvärr kan jag inte jämföra mina mått på 1 vecka, men däremot kommer jag ihåg min vikt (lustigt nog)….
Så, ja!!! Men faktiskt, så har jag gått ner -1,6kg sen i måndags!!! Blev faktiskt lite lätt överaskad, för jag trodde jag inte ens gått ner 1 kg. Men de tackar vi för!!! Så nu känner jag mej ännu mer peppad!!!

Veckan har ändå gått rätt ok tycker jag! Har dock blivit 1 dag, då jag hade ”syndardag” o de var i fredags på Elias ”Bobbans” kalas! Då blev det en liten tårtbit på ca 1,5x4cm tårtbit och 2½ chokladboll (nergerboll)! Så ja, jag e faktiskt lite(mycket) stolt över mej själv!!! Funderar på om jag skulle slingat mitt hår lite idag, bara för att firat lite!!! Det är så himla trist o börjar bli långt! Bara hänger som ett kattslick längs med huvudet :(

Skriv ett svar