Add Comment Register

Var går gränsen?

måndag 14 maj 2012 kl 14:16

Fick ett rätt annorlunda samtal för en stund sedan!! De var om jag var intresserad av att känna lite extra pengar i månaden, kanske tom upp till 3000:-!! O visst hade jag vatt det, tills jag fick höra vad jag skulle göra!!!
Det var nämligen en man som var lite extra förtjust i kvinno strumpor, nylonstrumpor!!! Så det jag skulle göra var att använda ett par nylonstrumpor i typ 3 dagar o sen skicka de tillbaka så att han kunde få ha de o lukta på!!!
Visst, alla tänder vi väl på olika saker, men en  helt okänds fotsvett o fotdoft?!
Kände väl att det kändes lite obekvämt. Har ju faktiskt både man o barn! Skulle jag då stimulera en annans man med min fotdoft?? Nej, där går faktiskt gränsen, även för mej :)

Om jag sen hade velat känna ännu lite mer, så kanske vi kunde träffats o han hade fått ”låna” min fot, genom att känna o lukta under foten? Sen även ”massera” hans ljumske med min häl. Nej tack!!! De hade verkligen inte känts ok!!!!
Visst hade de suttit fint med kanske 3000:- extra i månaden o ”lånat” ut min fot i nån minut så. Men vafasen???

Samtidigt tycker jag synd om honom oxå, kan ju inte vara lätt o ringa runt så heller?!
Hade de nu vatt Johan som hade blvit stimulerad av min fot hade jag väl kanske ställt upp, men en helt okänd???

Vad hade du gjort??

Skriv ett svar