Add Comment Register

Vardagsmys

torsdag 10 april 2014 kl 19:47

Här e de ingen sovmorgon inte. Vaknade lite innan 7 med ett par ögon tittandes på mej om jag inte skulle stiga upp snart… Så bara till o masa sej upp!

Åt frukost o sen ut o gav djuren mat. In o bytte kläder o vidare in  till Karlshamn för o veckohandla, lite lagom tills veckan e slut jag vet… men bättre sent än aldrig :)
Klockan var bara lite efter 9 när vi körde hemifrån. Himla skönt faktiskt att komma iväg i tid någon gång. Färdig handlade vid halv 11. Frågade barnen om vi skulle köra till McD o äta. O behöver jag skriva vad de svarade 😉
Kom fram till att vi var nog där i höstas senast. Så ska ju inte skryta med att vi är där för ofta 😉
Barnen tyckte de var jättemysigt. För detta är något som inte tillhör vardagen direkt ofta. Men de uppskattades desto mer :)

Hemma blev de in med maten o sen ut i ladugården. Jag o Wilma sopade rent golvet. Sen skulle vi kolla var vi ska ha det nya hönshuset. Har redan ett men jag vill ha lite mer höns o då behövs det mer yta 😉
Meeeen när vi såg att pappan använder det gamla hönshuset till ännu ett förråd gav vi upp. Annars hade vi haft det klart idag 😉 om de hade vatt så tomt som jag räknat med men ikke!!

image

Till hönsens stora glädje fick de gå ut idag. Tänkte när vi ändå var där nere o donade. O jösses vad glada de var. Så himla kul se de få o sprätta. Några av de har passat på o bada oxå :)
Men när höns badar gräver de ner sej i en jordgrop o rullar runt o har sej. Ser så himla kul ut. Ja jösses vad de vatt på glatt humör idag :)

image

image

När vi gick för o hämta posten kom jag med mej själv fram till att Ronja mpste numera sitta fast i sele i vagnen.

image

Nu blir de sängen för inatt ska jag jobba :)

Skriv ett svar