Add Comment Register

Vilken natt…

torsdag 19 juli 2012 kl 19:37

Igår ringde I från kontoret. Lite struligt eftersom vikarien på 450 var sjuk, så I undrade om jag kunde köra landsbyggden som är på den rundan. Först fick jag för mej att det bara var ca 2 mil så jag sa ja. Sen kom jag på att det var ju ytterligare 2mil som tillhört 453 innan alla 3 linjer i Ryd blev omgjorda. Iallafall så skulle jag köra landsbyggden o AM samhället.

Kommer till macken o ingen AM. Hon hade försovit sej men bestämmer att jag tar antalet tidningar o markerar i hennes lista vilket jag kör.
Kör första slingan (som jag bara kört 2ggr innan för 9mån sen). Blir småirriterad eftersom inte listan stämmer överens med abbonenterna. Och sen kör jag lite fel 2ggr, reflexerna kunde ju vatt lite bättre markerat…
Så jag missar nog tyvärr 2 tidningar där :(
Kör vidare på nästa slinga o den går som eb dans, trots att den egentligen är lite mer komplicerad, egentligen. Men där är reflexerna bra uppsatt o listan stämde :)

Så 41km och 75min senare börjar jag på min runda. Efter 3 lådor märker jag att det redan ligger tidningar där. Ringer AM, så hon har kört där eftersom hon ”kör som 450 var innan”. SUCK!!! Ändå sa jag att jag markerat i listan… Jaja, räknade av lite tidningar igen!!!
Rena kaoset!!!

Men sen var det bara till att gasa runt rundan :)

image

Nattens extra körning!!

Så jag ber alla de abbonenter jag kört till inatt så mycket om ursäkt för ev utebliven tidning. Men jag gjorde mitt bästa :)

Skriv ett svar