Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

ä n t l i g e n

2015-10-11 @ 20:03

Jag har behövt denna helgen – oj vad jag verkligen har gjort det!

Jag har omringats utav kärlek, skratt, god mat och detta i underbart sällskap! Vi har gjort massor och ändå fått gjort alla dom måsten som hör helgen till – städat, tvättat, storhandlat och fixat!

Igår var vi borta hemifrån mellan 10-21 och hade en fantastisk dag inne i stan – vi började på Malmö museet där vi mös med Jossan och hennes Freddie i flera timmar innan vi begav oss till stan för lunch. Här mötte vi även upp min älskade mamma och när Jossan och Freddie åkte hem strosade jag, mamma och Isso vidare i stan. Lite shopping, shopping och ännu mera shopping.

När klockan var 17 begav vi oss hem mot mamma och där mötte Nille upp oss när han hade en paus i jouren för middag med sin lilla familj ♡

Söndagen har varit lika underbar även om den spenderats hemma i Åkarp – solen har förgyllt dagen och vi har njutit och bara varit hela dagen!

Det blev en powerwalk för mig när lillskruttan ville sova middag och det var så galet skönt att komma ut och svettas lite! Jag fullkomligt älskar hösten och dagar som denna – när man kan vara ute och njuta av alla dessa underbara färger och dofter som hör hösten till! Och desto bättre är det när solen står på.. Fantastiskt..

När vi kom hem igen sov Isso vidare och jag plockade äpplen och kirrade en god äpple och kanel smulpaj som vi kunde avnjuta till eftermiddagsfikat!

Middag i magarna och ett varmt bad senare kröp vi ner i vår säng och kollade på biet Maja tillsammans och nu har lillskruttan somnat och vi fortsätter bara vara – precis det vi är absolut bäst på i familjen Karlberg!

PhotoGrid_1444589035506

Jag vill inte att helgen ska ta slut om jag ska vara helt ärlig. Det var längesedan jag var så nöjd och tillfreds med en helg.. Den har verkligen varit så otroligt bra..

Men nu är det dags för bingen snart och jag är redo för dejten med John Blund!

♡♡♡Kommentera


1 + ett =