Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Akutbesök.

2015-11-20 @ 13:45

Dagen igår gick ut på att krama, trösta och finnas där för vår lilla prinsessa. Morgonen startade med feber, ingen hög sådan men feber. Kvällen innan hade hon sagt till Nille att hon hade lite ont i ena örat men när jag kom hem sa hon ingenting om det..

Dagen gick igår och vi mös större delen utav dagen, men när hon vaknade efter middagsvilan var hon en annan tjej.. Hon grät till då och då, gnydde en hel del och ville varken äta eller dricka något.. Tempen höll sig runt 38,2 – 38,5 men hon var varm som en kamin ändå och vi förstod att något inte stod rätt till..

När klockan blivit fem ringde jag till kvällsmottagningen i Lund och vi fick en läkartid 1930.

När vi kom dit var det inte många ord som sas men vår lilla prinsessa var SÅ duktig! Jag hade inte fått röra hennes vänstra öra på hela dagen men läkaren fick lysa och titta och kunde fastställa att hon fått en otäck infektion i ena örat.

Sjukt skönt när man faktiskt får bekräftat att något är fel och får möjligheten att göra något åt det och med det sagt så påbörjade vi en antibiotikakur i gårkväll i form utav örondroppar – 2 droppar, 3 gånger om dagen i 8 dygn.

Jag är nog mest glad för att vi slapp kåvepenin och ”bara” behöver droppa i örat även om hon blir hemskt ledsen när det är dags, men mutor funkar och mutor används – ett chips per droppe och tårarna hålls ni borta!

IMG_20151120_115039

♡♡♡Kommentera


nio + = 11