Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ambulans och EKG..

2014-11-25 @ 19:30

Fy fan i helvete vad rädd denna morsa har varit idag!

Det började igår och jag tog det inte riktigt på allvar direkt tror jag utan jag gick och la mig i hop om att det bara var att jag var trött.. När jag vaknade efter en hackig natts sömn kändes det okey men ändå inte liksom.. Jag kom till jobb och det kändes okey med hjälp utav mina goa kollegor liksom!

Vi hade en utbildning under förmiddagen och jag satt mestadels stilla men när vi kom ut därifrån och skulle jobba på med samtal och köer började huvudet snurra och hjärtat slå sjukt hårt för att sedan börja slå i otakt.. Jag klarade mig till lunchen och hoppades på att lite mat skulle hjälpa men icke..

Jag kom tillbaka och satte mig ner men klarade bara en dryg halvtimme för att sedan bege mig hemåt då det blev värre och värre.. Tåget hemåt och ett samtal till 1177.. Här fick jag inte det lugnande svar jag hoppades på utan ett samtal till 112 blev nästa steg och tio minuter senare kom ambulansen körandes upp på uppfarten..

Sladdar och prat och mer sladdar och prat.. EKG kopplades upp och det blev styrkt att hjärtat slog i otakt med extra slagit då och då.. Mitt blodtryck låg högre än vanligt och huvudet snurrade och dunkade och jag kände mig allmänt låg.. EKG et såg ändå okey ut och var inget oroväckande eller akut så jag fick stanna hemma men fick lova att uppsöka akut vård om det blev värre under kvällen annars skulle jag vara först på linjen till vårdcentralen imorgon bitti..

Hur mår jag nu då? Sådär.. Det är helt sjukt vad trött jag är och hur snurrig och knasig jag känner mig MEN det är iaf inte värre.. Nu väntar jag på läkarens besked efter EKG et imorgon tillsammans med blod prover och mög – heja mig!?

Nu ska jag snart krypa i säng tror jag och bara ta natten som den kommer..



3 kommentarer på inlägget “Ambulans och EKG..”

 • Hanna

  Usch vad läskigt Malin! Var rädd om dig och krya på dig. KRAM Hanna

  2014-11-25 kl 19:36
 • smulansmor

  Tack hjärtat ♡

  2014-11-25 kl 20:05
 • Vickie

  Usch raring vilken hemsk upplevelSe!
  Tänker på dig! Kram

  2014-11-26 kl 12:36

Kommentera


3 + åtta =