Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Att fundera på..

2015-04-09 @ 09:35

Något som jag tycker är bra roligt, eller ja, roligt är kanske fel ord men komiskt är nog hur humöret på dessa små söta ungar kan skifta från enminut till en annan.. Isabel är en ängel på dagis, hon får alltid beröm när vi hämtar henne och de höjer henne till skyarna och berättar hur underbar hon är om dagarna, men när vi kommer hem visar sig ett litet monster!

Häromkvällen var inget undantag.. Nille var tvungen att köra och jobba när vi kom hem vilket lämnae mig själv med Isso och vi hann knappt innanför dörren Innan det började.. Från INGENSTANS kom tårarna, skriken och viftandet med armarna så fort jag försökte prata med henne.. Hur länge höll det på..? I nästan en hel jäkla timme!!

IMG_20150407_171302

Såhär såg hon ut.. INGENTING hjälpte..

Sen var det som om man tryckte på en knapp och vips så var den där lilla underbara, busiga och glada ungen tillbaka.. Hon torkade bort tårarna och elvan under näsan själv och åt sin middag för att sen mysa ner sig i soiffan med mig och kolla på film.. Helt ärligt!? Vad är det frågan om liksom!?

Det är bra tur att dom är söta de här små liven och att alla underbara stunder väger så mycket tyngre än de trista..Kommentera


2 × sex =