Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Bara jag.

2016-08-20 @ 10:50

Om det är någonting som jag är otroligt tacksam över i det liv jag lever så är det att ha en make som förstår att man behöver egentid. Det är så lätt att tappa bort sig själv när man får familj och gudarna ska veta att man glömmer bort varandra, men för att ta vara på någon annan så behöver man först ta vara på sig själv.

Igår hade jag en sådan dag! En fantastisk middag på Pinchos och en sjukt rolig kväll på stan tillsammans med mina underbara kollegor! Kvällen var fylld utav så många skratt och så mycket skitsnack!

Min make och dotter har sovit i sommarstugan så jag fick sova gott och länge och as we speak så kommer dom nu hem ♡

Snapchat-1345664883298870387

♡♡♡Kommentera


6 + = fjorton