Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Blandade känslor.

2015-02-01 @ 20:37

Jag börjar spontant med att säga BLÄ på denna dagen men samtidigt så har den varit otroligt mysig, avslutningsvis.. Jag har varit arg, besviken, lite ledsen, glad, lycklig och översvämmad utav kärlek men nästan med tårar i ögonen..

Vad yrar jag nu om, tänker ni..?

Vi har haft en tung förmiddag med massa känslor som spårat för min del men ingenting att dra upp mycket mer än så, vi hade dock en härlig sovmorgon som jag verkligen behövde efter vårt dygn på Ystad Saltsjöbad! Jag sov nog tio timmar i stöt och var nästan bakfull på nytt när jag vaknade! Härligt!

När Isabel somnat efter massa bus och lite lunch i magen stack Nille och storhandlade och jag plockade här hemma! Vi käkade lunch och sen väckte jag lillskruttan när klockan var strax innan halv tre. Städade och plockade undan lite mer och sen kom min älskade svägerska med familj på besök och en fika med deras hemmagjorda semlor blev till en underbar eftermiddag och kväll som avslutades med hämtmat, men med ett undantag..

Vår lilla söta sessa har börjat uttrycka sina känslor och sin frustration på ett otroligt tråkigt sätt – hon har börjat bitas.. Det började på dagis för några veckor sedan och det har hänt där två gånger.. Häromkvällen bet hon mig och idag var det lilla Elsa som råkade ut för hennes mindre trevliga tillrättavisning.. De stod och tjafsade om lampknappen och Elsa som är ett år äldre ställde dig över Isabel för att göra vad hon ville och då blev lillskruttan arg, och bet.. Och hon bet illa.. Stackars lilla Elsa fick ett ordentligt märke på ena sidan ovanför bröstet och blev ju självklart jätteledsen..

Isabel fick sig en ordentlig tillsägelse utav pappa och blev superledsen men det är verkligen så att det är det enda rätta känns det som.. Efter en liten stund kom hon ut och bad fint om ursäkt till Elsa med en klapp på kinden och en puss på munnen, men fy fan i helvete vad ledsen jag blev.. Det är otroligt otäckt att veta att hon gör som hon gör.. Att hon gör det på dagis när hon blir arg och att man fick uppleva det själv.. Fy fy fy!!! Man blir så tagen och hoppas på att man hört eller sett fel..

Jag hoppas så innerligt att det är som de säger, att det är en fas som fort passerar..

Vi kunde avsluta kvällen trevligt trots allt och det är bara att gå vidare och inte vara långsint! Även om det tar emot.. Man blir ju så löjligt besviken och ledsen.. Men vi kunde kramas om och säga hejdå med pussar mellan barnen som förhoppningsvis fort glömmer detta och låter oss slippa det igen!

Hur har Ni hanterat sånt här om ni råkat ut för det?


IMG_20150131_111013

Tänk att denna lilla sötgrodan kan ställa till det så..

♡♡♡2 kommentarer på inlägget “Blandade känslor.”

  • malin

    Åh vad tråkigt – hade själv diskussionen uppe med min mamma här en dag om vad man ska göra ifall vår son skulle börja bitas när han kommer upp i den åldern. Hört att det är såpass vanligt ändå men så tråkigt.

    2015-02-02 kl 09:49
  • smulansmor

    Ja det är otroligt tufft men försöker bara tänka att det är en fas.. En otroligt kort fas.. Man får ta tjuren vid hornen och går vidare tror jag, men ja – tråkigt!

    2015-02-03 kl 12:50

Kommentera


− 1 = ett