Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dagen efter.

2015-11-28 @ 19:41

Igår var jag på topp – jag menar på TOPP, dansandes och skrattandes.

Idag? Not so much.

Det var med andra ord galaj igår, i form utav vår julfest på jobb. Vi var taggade till max och hade en för jäkla bra förfest hemma hos Sara innan vi intog moriskan och avnjöt årets första julbord! Majgaad – lika gott varje år ♡

Det var en jäkligt blöt kväll kan jag påstå men det var en sådan där perfekt kväll med massvis av dans och minst lika mycket skratt. En välbehövlig kväll som jag verkligen sett fram emot. Även om jag hade kunnat dansa hela natten lång så blev det en relativt tidig kväll och denna morsan var i säng vid ett!

Dagen har varit bra trots ett tungt huvud och jag fullkomligt älskar vår lilla prinsessas omtänksamhet och hennes förmåga att mysa när tillfälle ges. Även om hon väckte mig sju i morse så har jag njutit av dagen hemma med min lilla familj. Det bästa har nog varit middagsvilan där vi sov i två härliga timmar för att sedan ta en promenad i den friska luften.

Nu har mannen sin grabbkväll och jag och Isabel har ätit middag, badat och krupit ner i soffan med lördagsgodis och film ♡

IMG_20151128_095440

♡♡♡Kommentera


åtta + 9 =