Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En ny mening.

2015-09-11 @ 10:20

Det har tagit tid men nu äntligen har jag fått tummen ur och tagit mig till gymmet efter jobb och sprungit..
Det är en helt underbar känsla och jag mår SÅ bra när jag går ner från löpbandet!

Många föredrar att springa ute i det fria men än så länge så känns det sjukt skönt med löpbandet och att slippa oron om det är kasst väder eller ej stör inte.. Och jag hoppar av tåget på vägen hem vilket gör att det inte känns ångestladdat att gå hemifrån..
Jag missar egentligen ingen direkt tid med min älskade unge, hade jag varit hemma så hade jag liksom stått vid spisen, och det känns jäkligt bra! Och jag behöver det, gudarna ska veta hur mycket jag behöver det!

Så från och med denna vecka som varit så är det minst två dagar i veckan som jag hoppar av i Burlöv och tar mig till gymmet och bliver det en gång till under helgen så är det mitt stora plus!

IMG_20150908_175222

En glad och välmående morsa efter några km på bandet!En kommentar på inlägget “En ny mening.”

 • Göteborgsmamman

  Hej fina du!
  Kika gärna in på min blogg för att se allt som händer en 25-årig gravid mamma :)
  Ha en härlig dag!
  Kram

  2015-09-11 kl 12:55

Kommentera


fyra × 3 =