Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En vinnare!

2014-09-26 @ 20:55

Åh så glad jag blev när jag tog fram telefonen i eftermiddags och möttes utav ett meddelande på instagram där maxomorra meddelar att jag vunnit deras butiksevent som hölls under öppningen i onsdags! Så jävla roligt!!

IMG_20140926_180517

Här har ni vinsten!

Dagen har varit grym – fått mycket gjort på kontoret, haft en härlig lunch med världens bästa Bettan, hämtade min vinst efter jobb, hämtades innan det utanför kontoret utav min fina Helena som körde mig hem och hade med sig planering i för vår stora dag som närmar sig med stormsteg! Hemma hade mamma kommit hit och varit med och hämtat lillskruttan på dagis – så mysigt!

Köpte hem middag från krogen nere vid centrum och avnjöt den innan det var dags för dusch och nattning av Isabel! Mer planering inför bröllopet och det känns fantastiskt att ha en vän som ställer upp och lägger ner sin tid på att göra vår dag perfekt! Även om själva cermonin kommer att vara väldigt litet så känns det underbart att ha något att se fram emot med vetskap om att det kommer vara alldeles perfekt!

Nu har vi hängt och vikt lite tvätt och gosar på soffan, dock blir det sängen typ nu för min del.. Det känns underbart att det är helg – och massa familjemys att se fram emot!

Natti!Kommentera


× sju = 42