Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

För exakt 3 år sedan.

2016-06-04 @ 21:26

Egentligen känns det nog mest konstigt, kanske lite skrämmande men ändå helt fantastiskt!

Vid denna tidpunkt – ganska exakt om jag får säga det själv, så träffade jag Dig för första gången. Jag hann snusa på dig lite snabbt och ge dig en puss klockan 18:17 men sen hamnade du i ett rum och jag i ett annat. Efter 16 1/2 h värkarbete valde du att komma till världen genom en ganska dramatisk pärs och det med ett akut kejsarsnitt.

Min älskade unge – idag är det din 3-årsdag och jag hade inte kunnat vara lyckligare. Du gör mig stolt varenda dag, även om din trots ger mig MÅNGA gråa hår. Du är otroligt omtänksam, du är så kärleksfull och du har blivit en fantastisk tjej.

Kärleken till dig går inte att beskriva och gudarna ska veta att den växer sig starkare och starkare för varje dag som går. Mitt hjärta är så sprängfyllt utav kärlek för dig och det går inte en minut utan att du finns inom mig.

Tack för att du valde mig till mamma min älskade lilla smula.

FB_IMG_1465071512310

Grattis på din 3-årsdag ♡Kommentera


4 × fem =