Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Förlåt!

2014-10-30 @ 15:20

Fett kass uppdatering idag, jag vet! Sorry, men dagen har gått i ett och jag har haft asmycket att ta igen efter bara en dag hemma med vår lilla sessa!

Natten har varit bra, hon har hostat en massa och efter tre tror jag att jag vaknat minst tio gånger innan klockan ringde halv sju.. Men tror att jag varit orolig också iom kräkningarna och man vet ju inte.. Kunde kommit i sömnen på henne och jag kan ju inte med tanken på att jag inte skulle upptäcka det förrens morgonen efter.. Så det känns trots allt ganska bra att vara lättväckt!

Nille är hemma med lillskruttan och de hade sovit gott till strax innan åtta, det hade varit en glad tjej som vaknade och ingen feber hade hon! Hon käkade bra till frukost och vad jag vet så har allt gått bra hemma idag också, fick tom en bild som fick mig att smälta lite sådär lagom här på kontoret..

IMG_20141030_134730

Det är verkligen vår sessa och hennes katt alltså.. Han älskar verkligen hennes bus och lekar.. Han studsar upp i hennes säng när jag går in på morrnarna och skriker utanför hennes dörr när den är stängd och vi är uppe.. Springer mot henne, skrikande när vi kommer hem och varit bortas över dagarna.. Så jäkla gulligt!!

Nu ska jag kämpa vidare sista timmen, sen är det dags att åka hem för massa mys!

Vi hörs sen!

Haj!Kommentera


sex − = 5