Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Första vita täcket.

2015-11-23 @ 16:14

Ingen kan ju ha missat att den första snön föll under helgen och det var en hel del snö som kom här nere i Skåne, iaf hemma hos oss i Åkarp.

Isabel mådde väl fortfarande lite sådär men var vid glatt mod och kände lite på snön genom altandörrarna medan hennes lilla katt stod vid fötterna och värmde henne.

Igår fick vi komma ut för första gången på nästan 4 dygn och det var SÅ skönt med frisk luft och att få vara ute bland folk igen, haha! Det blev en sväng på Burlöv C med lite shopping, lite bus och lunch samt gofika därefter.
När vi hade varit där i två timmar gick vi ut och möttes utav fullkomlig snöstorm! Helt vansinnigt och inte alls lika mysigt som det var att promenera med knakande snö under skorna.. Tack å lov så hade Nille kommit dit så vi kunde ta bilen hem och värma oss i soffan!

Idag fick lillskruttan ha en extra dag hemma med Nille, mest för att gardera oss om att hon orkar ta sig genom en hel dagisdag efter hemsk hosta och örondroppar. De har myst en massa och mitt mammahjärta smälte när jag fick en bild skickad till mig på deras förmiddagsbus!

2705

Älskade unge!Kommentera


× 3 = nio