Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hade hellre avlidit.

2016-01-25 @ 21:03

Hej och FÖRLÅT för sjukt dåligt uppdatering härinne.

Vad är min ursäkt? Svaret: kräksjukan.

Jag kan nog lätt påstå att den senaste veckan, nästan 1 1/2 veckan så har familjen Karlbergs tjejer drabbats hårt som satan utav årets vinterkräksjuka.. Isabel började som ni vet i söndagskväll, för en vecka sedan och var hemma heeeela veckan som gick. Jag å Nille jublade väl lite smått i fredags och var ganska nöjda med att faktiskt – peppar, peppar – ha klarat oss även denna gången! (Vi överlevde ju påskens historia).

Det skulle vi inte ha gjort, iaf inte jag.. Lördagen kom,  familjen åkte till Busfabriken där vi spenderade förmiddagen till vår lilla sessas förtjusning! Måttligt glad vill jag påstå efter en hel vecka bakom stängda dörrar.. Vi käkade lunch där och begav oss till Ica och storhandlade på vägen hem!

Nille å Isabel stannade i bilen då lillskruttan somnade gott där och jag sprang in och handlade, men under tiden ringde Nille och bad mig snabba snabba då han mådde riktigt dåligt och kände sig kräkfärdig.. Snabbast mig ut och vi for hem for som blixten!

Efter en vila mådde herrn bättre och det lagades mat som åts med god aptit, men sen vände en trevlig lördagskväll – jag mådde tok dåligt med ett fingerknäpp.. Som ett brev på posten var det kräkfest och givetvis kom det även från andra hållet, samtidigt.. Febern slog som en käftsmäll och jag vill lätt påstå att jag hellre hade mottagit en dödsdom än den natten..

Toalettbesök mellan 19-04 och jag somnade närmre halv fem den morgonen, uttorkad med hög feber.. När Isabel kom in vid sju kunde jag knappt lyfta huvudet från kudden..

Hela gårdagen var sängliggande för min del med små undantag för toalettbesök men har klarat mig från mer kräkandet mm – tack och lov!! Men hade feber fram tills i morse så det blir en vilodag även i morgon och då hoppas jag på att ha fått i gång aptiten och på att få tillbaka energin som försvunnit tillsammans med typ 2,5 kg på vågen.. Måttligt otacksam detox må jag erkänna..

Så – där har ni det! Kräksjuka och tråkigheter.. Och så funkar inte vårt tv/internet heller.. Nedsläckt och natti natti på menyn!Kommentera


× 4 = tjugo åtta