Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Heads Up!

2014-08-25 @ 15:08

Jag kan tänka mig att många utav er läsare är en lika galen shopaholic som mig själv och därför vill jag ägna detta inlägg till att tipsa er om en jädrans bra sida som samlar aktuella rabattkoder som finns hos olika försäljare.

Sidan som ni ska leta efter och lägga på minnet är Cuponation.se – här hittar ni bland annat Nelly, Zalando samt CDON and so on. Listan kan göras lång men det viktigaste är vad som finns där och hur enkelt det är att hitta och få sina rabattkoder UTAN att behöva få hem dom i brevlådan eller ränna till butiker för att utnyttja sina papperskuponger som man ändå slarvar bort, iaf nio utav tio gånger! Jag personligen är ett proffs på att glömma/förlägga/slarva bort dom för att inte tala om vår lilla sessa som mer än ofta sliter ut dom ur plånboken och kastar dom någonstans på vägen, till någon annans glädje.

Det schysta med denna sida är att du enkelt hittar det du söker, du är ett knapptryck ifrån din rabattkod och alla kan vi ju navigera på internet nu för tiden! Du har det smart uppdelat i dina möjligheter till att hitta just det Du söker – butiksvis/populärast/topp 20 eller så är det bara att skrolla för att hitta det Du söker.

Just nu har dom en schyst kampanj på Boozt – en sida där du hittar allt från ett par strumpor till karlen hemma, dagis eller finkläder till småttingarna och en snygg outfit till dig själv – och den ger dig 10% på ett helt köp! Även om du väljer rabatterade varor – hur bra låter inte det? Skynda in och kolla läget, jag lovar att du hittar något som passar just dig!

Hämta Din Boozt rabattkod här!

Ett utav mina favoritmärken till loppi finns på sidan, Phister & Philina!

image image image image

Skynda och fynda!Kommentera


1 + = fyra