Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Heads Up!

2014-09-30 @ 13:22

Idag damp det in en överraskande och häftig nyhet i min mailkorg och det känns ju givet att dela med mig utav den informationen här till er!

Som de flesta vet här inne så är jag en utav de tio vipbloggarna som bloggar för nätverket Sojka&Walles – ett nätverk uppbyggt utav två helt fantastiska tjejer som har ett driv som inte är utav denna värld.. Sjukt imponerande och det är så jäkla roligt att få vara en utav de tio som får medverka och vara med och sprida denna sidan!

Nyheten dårå? Ann-Sofie, som är en utav dessa två fantastiska kvinnorna, har valt att lämna nätverket och sin plats i företaget och det betyder att Emelie, numera ensam VD för Walles PR & Event, står kvar och driver detta fantastiska företag vidare! Självklart känns det tråkigt att en utav dom går vidare och hon kommer att vara väldigt saknad, men jag vet om att vi kommer att ses snart igen!
Jag vet också om att det kommer att gå SÅ bra och det ska bli en fröjd att få följa henne på vägen – både som bloggare i deras nätverk såväl som läsare utav hennes drivande blogg!

Jag rekommenderar Er, bloggare eller som nyfiken människa, att ta sig in på hennes hemsida för att kika på hur Du gör för att gå med i detta roliga nätverk, fyllt utav roliga events, händelser och fantastiska erbjudanden! Givetvis hittar ni även henne på Facebook!

932817_aac69ec5cf7d4fa8adea85bfaaa03889_png_srz_600_114_75_22_0_50_1_20_0

 Kommentera


− ett = 1