Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Helt klart, världsklass!

2015-08-27 @ 13:29

Jag tror, med handen på hjärtat, att vi har några utav skånes absolut mest underbara pedagoger på vår älskade onges förskola.. Dom är helt fantastiska och jag ler så tårarna rinner just nu!

Isabel har ju varit lite småkass med skumma blåsor som vi misstänkt har varit höstblåsor och hon har varit hemma sedan i lördags och bara fått kurrera sig och mysa med mig eller Nille.. Idag var det dock dags för dagis trots att det tog emot lite..
Jag lämnade en glad tjej till sina vänner i morse men som den hönsmamma man är så var jag tvungen att ringa och kolla läget vid lunch, jag fick inget svar men de ringde tillbaka efter en stund och meddelade att allt var precis som det skulle och att hon var på jättefint humör och åt bra!

Minuterna senare kom det ett mms..

mms_img1274732064

Och det fick mina tårar att rinna – utav lycka.. Älskade pedagoger!Kommentera


åtta + = 11