Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Helt otroligt!

2014-05-30 @ 20:15

Att vissa dagar kan slå en med häpnad och göra mirakel för själen.. F A N T S T I S K!!

Mamma och hennes väninna, Tina kom hit vid halv tolv och mötte oss lagom tills vi rullade in på gatan efter mitt och Isabels besök på Burlöv C samt en tågfärd och ett Icabesök. Jag och loppi käkade lunch medan kaffet kokade och mamma visade Tina vårt hus.

Isabel fick även slita upp ett tidig födelsedagspresent och hon har nu fått sin första docka, med massor utav kläder som mammas kollega och vän stickat/virkat! Vilken lycka hon visade och var så glad även om den var lite småskrämmande också, hihi!

Massa fikande och snicksnack, en katt som rymde in till grannen så att jag fick springa över dit och tränga mig in i deras trädgård och släpa tillbaka henne igen, ett paket hämtat på Ica och massa mys i solen. Mamma och jag har verkligen bara slappat och gosat med vår tokiga sessa, Nille har målat grundfärgen på en del av staketplankorna och det börjar närma sig ett plank! Ni får se bild när det är klart givetvis :)

Vi har grillat god middag och avnjutit den tillsammans med mitt favvisvin, nästan avnjutit även om trött lillskrutta gnällde och ville vara överallt och ingenstans. Badat loppi efter massa bus och lite mer gnäll och hon somnade snabbt efter välling. Därefter avslutade vi vår kväll med varsin stor skål med vaniljglass, färska skivade jordgubbar och chokladsås och kex och lite soffhäng! Nu ska mamma snart hoppa på tåget hem och jag kommer nog gå och lägga mig tidigt även idag.. Tröttmorsa – hej!!

Men bilder, jovisst!

IMG_20140530_202718 IMG_20140530_202819

IMG_20140530_203013

IMG_20140530_200556

Så nöjd med dagen och ännu mer tacksam över att ha världens finaste mamma!

-kärlek-Kommentera


+ 7 = femton