Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hjärtmedicin..

2014-11-28 @ 14:33

Det känns sådär häftigt att gå på medicin som ska hjälpa till med ett knasigt hjärta.. När jag är nyss fyllda trettio..

Nu är det inte så att jag har ett dåligt hjärta – Tack å lov! Men det beter sig inte som det ska.. Jag har därför fått medicin som ska få ner hjärtslagen och för att dämpa mina extraslag som kommer främst när jag vaknar..

Det har varit några riktigt jäkla tuffa dagar och jag har sannerligen varit rädd men jag är ganska tacksam över att jag faktiskt blev inlagd på MAVA och fick mycket hjälp och många prover tagna, de gjorde tre ultraljud på hjärtat och det sista kunde KONSTATERA att det inte var ett förstorat hjärta eller att det var något riktigt allvarligt fel.. Det gjorde att jag slappnade av över lag och jag känner mig bättre!

Medicinen kom redan igår och de kunde fastställa att de faktiskt hjälpte och därför ska jag gå på den dagligen, tillsvidare.. Det känns inge roligt men så länge det hjälper och jag slipper det jag gått igenom senaste dagarna så är jag tacksam!

Idag har jag i stort sett sovit hela dagen, hjälpte Nille med Iso i morse men gick och la mig igen vid sju och vaknade TIO I ELVA!! Så jag behövde nog sova då vi gick och la mig redan nio igårkväll.. Galet!!

Nu ska jag slappa ett tag och fundera över hur kvällen ska se ut!

Tack alla underbara fina som hört av sig och stöttat mig med samtal, sms, blomsterbud och styrkekramar!

♡♡♡Kommentera


× 1 = två