Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Imorgon smäller det!!

2014-10-24 @ 21:57

Dagen har varit GAL EN – vi har haft fullt upp hela dagen lång och jag har preciiis lagt mig sängen och är helt slut!!

Mina naglar fick första fixen idag och jag är SÅ nöjd att jag tog beslutet att fixa naglarna, dom hade ju sett förjäkla tradiga ut annars.. Strosade lite på Emporia därefter och hade en skön stund där jag i lugn och ro fick fixat det där absolut SISTA!

Nille hämtade upp mig och jag köpte med lunch hem, käkade och sen fixade vi bordsplaceringarna och donade här hemma så att vi får plats här efter vigseln! Jag hämtade blommorna som var beställda och åkte hem och ordnade lite till innan det var dags att hämta hem lillskruttan från dagis!

Helena mötte oss i dörren och fick följa med och hämta hem vår gladfis! Hon var SÅ go när vi hämtade och sprang mellan våra famnar med ett stort leende hela tiden ♡ Hem och fixade lite till för att sedan gå ut och käka middag här i Åkarp centrum! Mycket trevligt och Isabel skötte sig exemplariskt!

Sen har vi fixat och jag är SÅ nöjd med allt här hemma.. Dukningen, placeringen, temat, förrätten (som jag gjort ikväll) färgerna, sällskapet och ja, ALLT!! Helena har varit fantastisk och hjälpt med SÅ mycket, det är knappt så jag finner ord.. Älskade vän!!

IMG_20141024_210138

Nu är vi så jäkla trötta efter att ha varit i gång sedan sju i morse och kastar in handduken! Imorgon vaknar jag till en utav de största dagarna i mitt liv.. Känns overkligt!! Men vad jag längtar.. ♡En kommentar på inlägget “Imorgon smäller det!!”

  • Barnbloggsystrar

    Stort lycka till! Hoppas ni får en helt fantastisk dag!

    2014-10-25 kl 06:38

Kommentera


× två = 14