Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag ♡ semester.

2015-12-22 @ 22:31

Det är helt underbart att vara ledig och kunna ta igen massvis med förlorad kvalitetstid. Framför allt med min älskade lilla familj men även med våra älskade vänner som är minst lika mycket familj!

Gårdagen spenderades på Emporia tillsammans med Jossan och hennes Freddie och tjejerna lekte så fint och det är SÅ mysigt att se dom umgås och utvecklas tillsammans ♡

I morse kom Helena och Viktor vid tio tiden och vi har haft en underbar för och eftermiddag med lunchande, fikande och massa mys! En hel del snicksnack har även förekommit och det var sjukt välbehövligt!

När klockan blivit efter 15 kom Frank, Carro och Alicia och gjorde dagen komplett och efter lite bebismys åkte Helena och Viktor hemåt och Nille kom hem! Vi har ätit god middag och bara varit hela långa kvällen och nu har jag suttit ner en stund innan det är dags för bingen. Och jag kommer sova SÅ gott och påfylld med massvis utav energi och kärlek ♡

PhotoGrid_1450788446608
PhotoGrid_1450814108824

♡♡♡Kommentera


− 8 = noll