Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag är kär!

2015-03-26 @ 11:37

Man skulle vilja påstå att det inte känns i kroppen idag men jag har SÅ ONT – haha, att poweryoga skall vara tufft vet man ju men helt ärligt!? Jag kan ju knappt gå rakt idag!!
Det är välbehövligt dock och jag känner mig taggad som fasen! Det ska bli bra i kroppen på mig, jag ska vara nöjd med kroppen jag är född och utvecklad med och jag ska helt enkelt få en frisk och välmående kropp!
Det tråkiga är ju självklart att värdefull tid med min lilla prinsessa försvinner, men vi kommer att ta igen detta tusen gånger om när det är helg och samtidigt som jag är borta ngr kvällar i veckan så får hon mer kvalitetstid med sin pappa!

images

Yoga alltså – fantastiskt hittepå!

Nu är det jobb som gäller och jag har haft fullt upp hela morgonen, men det är tacksamt – tiden går skrämmande fort! Snart lunch dock och sen är det dags för spinning ikväll! Heja mig!

Hörs sen!

 Kommentera


9 × nio =