Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag är TILLBAKA!

2015-08-06 @ 09:36

Det är med blandade känslor som man skriver detta inlägg, men semestern är slut och vi tog en mjukstart och började jobba igen mitt i veckan!
Första dagen är alltså idag efter nästan 5 veckors härlig och VÄLBEHÖVLIG semester!

Sjukt härligt att träffa alla underbara kollegor och få dessa varma välkomnande kramarna! Gudarna ska veta att det i de flesta fall är just kollegorna som får en att STORMTRIVAS på sin arbetsplats! Och så även i detta fall – älskade och underbara!

Lämningen på dagis gick riktigt bra och Isabel var glad i hågen när hon tog sin favvisfröken i handen och vinkade hejdå till mig! Inga tårar, inga protester och bara glada miner – jag var minst sagt förvånad när jag cyklade till tåget en kvart innan det gick haha! Jag hade ju så fint förberett att det kunde ta längre tid men icke. Vår duktiga lilla tjej!!

Nu ska jag jobba vidare, halva dagen har ju snart gått – sjukt härligt! Tiden går fort när man har roligt!

back-on-track-edited

Lets do this!Kommentera


sju + = 10