Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag klarade det!

2015-03-23 @ 21:16

Sjukt häftigt känns det att först skapa den nya kategorin Träning & Hälsa och även att ha bockat av det första träningspasset!

Blev ett härligt spinningpass såhär lagom en måndagskväll och det var SÅ skönt att röra på sig och känna svetten lacka! 60 minuter klarade jag fantamig av och det kändes i benen när jag cyklade hem därifrån HAHA!

Men hem kom jag och i dörren löste jag av min älskade man som stack i väg för att träna! Heja oss! Och nu kom han nyss hem och jag hann duscha och kolla på mitt efterlängtade revenge som bara spårar ur och blir tokigare och tokigare och jag HATAR sluten! Man får hjärtat i halsen och toklängtar efter nästa avsnitt!

Nu blir det snart sängen och jag kommer sova som en sessa!

IMG_20150322_201749

♡♡♡



En kommentar på inlägget “Jag klarade det!”

  • Johanna

    Hej!
    Härligt att vara igång med träningen! Om du vill få koll på hur ditt näringsintag ser ut kan jag tipsa om en tävling hos mig. Du kan vinna en gratis kostanalys :-) lycka till med träningen och kör hårt!
    Kram Johanna

    2015-03-24 kl 07:37

Kommentera


3 × åtta =