Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag menar 50%!!

2014-10-30 @ 21:34

Det kan ju knappast vara någon som missat att PoP har haft sina skalkläder nersatta med 50%, iaf inte om man kollar butikerna haha!

Jag lyckades trots det hitta en skaljacka till Isabel som jag hängt undan och ska hämta imorrn! Sådan jäkla tur rent ut sagt! Sista butiken jag ringde och så hade de typ någon enstaka i rätt storlek! Byxorna var ju dock så gott som slut men kommer ju in igen och denna storleken tänkte att hon skulle ha till våren!

På lunchen gjorde jag ett snabbt ärende inom hm och hittade lite roligt till loppi! Blev både ett par byxor och fyra toppar att ha till! Varför ta en när man kan ta fyra liksom..?

PhotoGrid_1414692517784

Jag är nöjd och fick betala 149 kronor för rubbet tack vare en check på hm!

Dagen har är övrigt gått fort och jag har fått mycket gjort! När det var dags att åka hem så svävade jag typ och längtade hem till min lilla familj.. Lagade middag och vi åt med god aptit för att sedan gosa upp oss i soffan hela lilla familjen!

Ett bad av loppi och sen nattning som gick fort i vanlig ordning! Sjukt egentligen, vi säger natti, ger henne en puss och lägger henne i sin säng, släcker lampan och går ut och hon somnar själv! Vår duktiga lilla älskling – det känns fantastiskt att hon känner sig så trygg i sig själv och klarar det utan att bli ledsen.. ♡

Nu är vi inne på tredje avsnittet the walking dead och jag har hunnit kolla ett avsnitt paradise hotel på play också – asnajs med en riktig slappekväll och jag längtar till helgen och mer familjegos!

Natti hörni!Kommentera


fyra + 6 =