Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jetlag deluxe.

2016-03-12 @ 20:15

Man tror att man klarar det med en klackspark men sanningen är en annan.. Jag är SÅ trött och i kropp och knopp så känns det som att jag hade behövt sova i ett dygn!

Vi landade hemma eller ja, i Köpenhamn när klockan var 0550 något och min älskade svärfar kom över bron och hämtade samt körde oss hemåt! Vi käkade frukost och snackade skit i ngn timme innan han åkte hm och vi började packa upp och landade hemma!

Sedan dess har jag tvättat typ, 6 maskiner tvätt och hängt och vikt om vartannat haha! Bäddat rent sängar, bytat ut handdukar och städat av huset! När klockan blivit 1530 kom min kusin hit efter jobb – han har ju bott här när vi var borta så att katterna fick sällskap och matvakt. Vi käkade middag och chillade till klockan var strax innan halv nio – Isabel slocknade på två röda och likadant var det för mig, när klockan blivit 2045, haha!

Isabel sov hela natten – tack å lov, men vaknade tio i fem i morse.. Skjut mig? Nille vaknade till innan sex och gick ner med henne så jag kunde sova en timme till! Sjukt skönt och SÅ välbehövligt efter att ha varit vaken i 24 h..

Idag har vi gjort allt annat än varit hemma och tagit det lugnt, det har tvättats mer tvätt och storhandlats, vi har gjort oss i ordning och varit på dop och tillställning där efter och kom hem vid fem tiden. Därefter har jag rensat i lillskruttans garderob och kirrar lite mat till henne, efter en asiatisk buffé är man allt annat än hungrig som vuxen iaf.. När klockan blev halv åtta orkade inte Isso längre och nattningen tog si så där 2 sekunder ♡

Nu är det mellomys en stund, men jag är ganska säker på att jag inte orkar mer än en timme till.. Trött som ett as är jag.. Ett roligare inlägg om våra veckorna Thailand kommer – promise, men nu blir det att kirra dagarna igen först!

PhotoGrid_1457607170148

22/2 vs 10/3.Kommentera


× 3 = tjugo ett