Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Mammas tjej?

2015-11-24 @ 21:14

Jag kan ju inte försöka sticka under bordet att det är bra mysigt att veta att man har en onge som saknar en om dagarna och som längtar efter en MEN till vilket pris?

Ieftermiddag har Nille haft det riktigt jobbigt med henne och från sekunden att han kom in på dagis så har hon gråtit. Hon grät tills jag kom in genom dörren och kröp upp i min famn – där låg hon i en timme. Älskade lilla ♡ liksom men det gör ont att veta att hon är så ledsen när jag är och jobbar..

Jag misstänker att det har att göra med att vi var hemma tillsammans i fyra dagar och bara mös och var nära men sen vet man ju inte.. Det är sådär alltså.. En ganska jobbig gissningslek faktiskt.. Samtidigt så kan det helt enkelt ha varit så att hon var trött efter en hel dag på dagis efter 5 dagar hemma..

Det som gjorde mig lite orolig var att hon tog sig för det andra örat och sa att det gjorde ont och grät därefter.. Hon hade gråtit och var rent rödsvullen och snorig så jag HOPPAS att det var pga av det och inte en ny infektion eller ännu värre, inflammation.

Men – annars är det väl helt enkelt en mammig period och jag tar vara på varje minut med min älskade lilla prinsessa!

IMG_20151124_173034

♡♡♡Kommentera


× fyra = 8