Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Man & Fru

2014-11-01 @ 08:41

Tiden alltså.. Tänk så fort den går!! Vi har om några timmar varit gifta i en hel vecka!!

Vi har sovit gott hela lilla familjen, jag var så otroligt trött igårkväll och somnade till på soffan när klockan var halv tio.. Valde att gå upp och krypa i säng istället och det var välbehövligt! Hade nog kunnat sova hela dagen men vår prinsessa tog morgon kvart över sju så det var bara att fånga dagen!

Nu har vi ätit frukost och busat en stund och nu slappar vi i soffan och kollar på Disney junior! Allas vårat favoritprogram sedan vi blev föräldrar!

Förmiddagen är oplanerad och vi ska bara vara här hemma och dona lite som vi alltid måste haha – vi kan liksom inte det här med att bara slappa och sitta still, egentligen.. I eftermiddag ska vi på utflykt och träffa en familj som vi saknar VÄLDIGT mycket!

IMG_20141025_182202

Godmorgon!

♡♡♡2 kommentarer på inlägget “Man & Fru”

 • D. DeMarkey

  Ny gifta? Vad härligt, ett stort grattis till er. Visst känns det härligt att vara gift, visst är det liite mer än bara sambo? eller är det bara jag som tycker det. Känns som att man förde sig liiite närmare än vad man redan var. :) Kärleken är underbar. <3

  2014-11-01 kl 10:33
 • smulansmor

  Det stämmer :) Tack så mycket!
  Visst känns det lite extra speciellt men ändå inte haha, men visst är kärleken alldeles underbar! ♡

  2014-11-01 kl 11:39

Kommentera


sju + 9 =