Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Men va..?

2015-08-09 @ 18:38

Helgen har ju, utan något som helst tvivel, fullkomligt susat förbi!

Känns skönt måste jag erkänna, efter nästan fem veckors semester med sin älskade lilla familj behöver man nästan komma och jobba.. Det var riktigt najs att påbörja arbetsveckan så som vi gjorde efter semmen och börja en torsdag! Två dagars jobb innan helg liksom – sjukt najs! Sen att det är för att Nille gått på jouren och då alltså jobbar 24/7 är väl en helt annan femma..

Vi har iaf haft en härlig helg trots MYCKET trots och gnäll från vår stora lilla tjej som även hon verkat vara ganska nöjd med att umgås med oss bara haha! Det är verkligen en utmaning att vara hemma med en tvååring ensam en helg, även om pappan i huset är hemma sporadiskt så jobbar han ju här hemma också..

Gårdagen spenderade jag och Isso på Emporia då det var lite småbull väder, riktigt härligt att strosa där ensamma må jag erkänna.. Bara vi liksom, like the good old days.. Vi kan ju stället innan och utan efter en hel mammaledighet där!

En snabb sväng inom Triangeln på vägen hemåt för att krama om Frank, Caroline och deras lilla prinsessa och sen var det massa hemmamys med film och ostbågar ♡

Dagen har spenderats i trädgården – HELA dagen! Vi har busat, tjafsat, busat, käkat, fikat och busat lite till och lillskruttan har inte ens sovit middag! Därav det mesta tjafset tror denna morsa men så är det.. Vill hon inte sova så tvingas hon inte heller till det! Och det har gått an ändå!

Nu har vi käkat en god middag – grillat och ute i kvällssolen såklart! Nille är i väg på jobb och lillskruttan somnade nyss. För min del blir det en kopp kaffe och uppackning utav alla våra reafynd som FORTFARANDE ligger i sina påsar haha!

IMG_20150809_105408
IMG_20150809_112443
IMG_20150809_133715

♡♡♡Kommentera


− 6 = ett