Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Mer medicin.

2016-04-12 @ 20:09

Ni vet när man liksom har det sådär jättebra att livet vill straffa dig? Så kändes det för mig igår.

Jag har under typ 2 veckors tid känt att min magkatarr har börjat smyga sig in i magen igen och har väl nästan förberett mig på att den kommit tillbaka, men har ändå hoppats på att det inte varit fallet..

Igår blev smärtan olidlig – jag satt nästan och grät på kontoret vid vissa tillfälle och valde att ringa och se om det fanns en ledig tid hos en läkare. Sagt och gjort, en tid bokades och jag kunde ta mig dit efter en låååång dag utan aptit och energi..

Läkaren lyssnade på vad jag berättade, frågade lite frågor och kände på magen.. Till både min och hans förvåning så hade jag otroligt ont vid beröring under högra revbenet. Smärtan var olidlig när han tryckte där och strålade bak i ryggen..

Läkaren skickade en remiss för ultraljud utav gallblåsan, levern och partiet runt omkring samtidigt som jag fick lämna ett prov där. Medicin skrevs ut på nytt, starkare dos än tidigare (för magkatarren) och nu är det bara att vänta..

Känns SÅDÄR men det krävdes tydligen vara 24 h ensamhet för kroppen att känna efter och berätta gör mig att den mår sådär.. Nu blir det ett lite lugnare tempo som gäller, mer glädje och framför allt kärlek tillsammans med mina nära ♡

stock-photo-6298608-try-swallowing-this-pillKommentera


− 1 = fem